fbpx
X

Herstelcoaching

Herstelcoaching bij Verslavingscoach Twente

Heb je zelf al veel geprobeerd op jouw manier en leidt dit keer op keer tot dezelfde problemen? Tijd voor verandering! Herstellen van een verslaving gaat niet van de ene op de andere dag. Je bent niet in één dag verslaafd geraakt, dus je bent ook niet in één dag herstelt. Herstellen van een verslaving kan, wanneer je open staat voor verandering, je eerlijk bent over jouw gevoelens en dat wat je moeilijk vindt en wanneer je bereidwillig bent om de suggesties van jouw persoonlijke herstelcoach op te volgen. Het fijne is dat je het niet alleen hoeft te doen. Dat raden we zelfs ten zeerste af!

De herstelcoaches van Verslavingscoach Twente zijn allemaal ervaringsdeskundig en gediplomeerd. Zijn allemaal meerdere jaren in herstel van hun verslaving en snappen dus hoe jij je voelt. Zij hebben immers ook op dit kruispunt gestaan.

Jouw persoonlijke herstelcoach

Jouw persoonlijke herstelcoach is zelf langdurig in herstel en heeft de nodige diploma’s en certificaten. Hij/zij is speciaal voor jou 24-7 telefonisch bereikbaar en komt bij jou op de afgesproken uren in de week voor een termijn van minimaal 3 maanden. Jouw persoonlijke herstelcoach is jouw motivator, jouw stok achter de deur om te zorgen dat je dingen direct aanpakt en oplost. Daarnaast zorgt de herstelcoach ervoor dat je afspraken nakomt en is tot slot een luisterend oor bij problemen. Ze zijn altijd eerlijk, direct en openhartig tegenover jou.

Om de familie bij het herstelproces te betrekken zit er een effectief naastenprogramma in verwerkt. Dit omdat zij jaren machteloos aan de zijlijn hebben toegekeken, verdienen zij het ook om hun kant van het verhaal te doen. Dit is goed voor het herstelproces. De herstelcoach zal ook één op één gesprekken voeren met familieleden.

Behandeling succesvol afgerond?

Je hebt een behandeling met succes afgerond, maar dan?

De dienst herstelcoaching is bedoeld om jou te begeleiden in de eerste maanden na jouw behandeling. Kortom; *het is een vorm van intensieve nazorg en geen behandeling op zich. We gaan jou helpen en begeleiden op meerdere leefgebieden, om zodoende afstand te creëren tussen jou en je verslavingsgedrag.

Een aantal leefgebieden waar we aan zullen werken zijn; herstel, relaties, hobby’s, werk en opleiding, geestelijke -en lichamelijke gezondheid. Tevens sturen wij aan op het bezoeken van 12-stappen meetings en het vinden van een sponsor. We werken samen aan jouw persoonlijke begeleidingsplan en monitoren jouw progressie doormiddel van een zelfredzaamheidsmatrix. Tevens werken we aan doelen en een duidelijke en overzichtelijke planning. Kortom; we doen alles anders ten opzichte van jouw actieve verslaving.

* Ben jij door bijvoorbeeld werk of (top)sport gebaat bij meer privacy, maar wil jij wel werken aan herstel?! Neem contact op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee. Let op: We willen graag mensen helpen naar een beter bestaan en zullen altijd mensen adviseren om dit veilig te doen. Detoxificatie ➞ Behandeling ➞ Herstelcoaching.

**Ben je niet woonachtig in Twente, maar wil je wel met ons werken? Vraag gerust naar onze mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Jouw persoonlijke herstelcoach

Herstellen van je verslaving? Wij helpen je graag verder!

Herstelcoaching proces

Herstelcoaching bieden wij aan in de volgende pakketten:

Verslavingscoach-48 uur pakket 48-uur pakket Inclusief *naasten programma en 12 uur sport.

Opbouw programma als volgt: 3 blokken van 4 weken. Eerste blok 6 uur per week. Tweede blok 4 uur per week. Derde blok 2 uur per week. Uren zijn weer te verdelen over meerdere dagen.

Verslavingscoach-96 uur pakket 96-uur pakket (aanbevolen) Inclusief *naasten programma en 12 uur sport.

Opbouw programma als volgt: 3 blokken van 4 weken. Eerste blok 12 uur per week. Tweede blok 8 uur per week. Derde blok 4 uur per week. Aangeraden wordt om de uren te verdelen over meerdere dagen van de week. Dit kan in overleg met jouw persoonlijke herstelcoach.

*Naastenprogramma: bestaat uit 4 sessies van ongeveer 1,5 uur. Dit is een speciaal programma voor naasten van mensen met verslaving. Dit kan zowel fysiek, als digitaal en is voor maximaal 5 personen. Dit wordt gegeven door onze ervaringsdeskundige naastencoach.

**Wil je meer uren, of eventuele andere mogelijkheden bespreken? We denken graag met jullie mee. Neem gerust contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Verslavingscoach-Twente_lo-klein (1)

Voor meer informatie 085 0805690 of info@verslavingscoachtwente.nl

Meer weten? Download onze folder!

Voordelen van een herstelcoach van Verslavingscoach Twente

Check   Jouw coach haalt je op uit de kliniek (buitenland in overleg)

Check   Persoonlijke coach

Check   Ervaringsdeskundig

Check   Gecertificeerd

Check   Werkt op locatie

Check   Geen doorverwijzing nodig

Check   Geen wachttijden

Een intake- en kennismakingsgesprek op locatie kost €175,- euro (ter plaatse te voldoen). Dit wordt in mindering gebracht wanneer we een traject starten. Voor meer informatie over onze diensten bel met 085 0805690 of vul het contactformulier in!