fbpx
X

Hulp bij verslaving; voor wie?

Hulp voor iedereen

Verslavingscoach Twenten biedt hulp aan iedereen die graag wil herstellen van zijn of haar verslaving. Voor jou die zat is van de mateloosheid, het liegen, het bedriegen en het manipuleren van iedereen in hun omgeving. De lichamelijke en geestelijke spanningen die steeds erger worden. Dit gevecht kan stoppen, als jij mij jou laat helpen.

Herstel na klinische opname

Voor jou die na een klinische opname verder wil werken aan het herstel en dit in het leven wil toepassen. Denk hierbij aan het gestructureerd indelen van jouw dagen, het op orde brengen van jouw financiën, het op zoek gaan naar nieuwe hobby´s of sport, het in contact komen met andere herstellende verslaafden bij jou in de regio, maar ook zeker in contact blijven met jezelf. Wat heb je nodig en hoe kan ik je daarbij helpen?!

Bedrijven

Voor bedrijven die opzoek zijn naar een ervaringsdeskundige addiction counselor, die voor zowel individuele als groepstherapie inzetbaar is. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Verslavingscoach Twente | Hulp bij verslaving

“Zolang iemand gelooft dat zijn ideaal en doel buiten hem liggen, boven de wolken, in het verleden of in de toekomst. Zal hij buiten zichzelf gaan en voldoening zoeken waar het niet gevonden kan worden. Hij zal overal naar oplossingen en antwoorden zoeken behalve waar ze gevonden kunnen worden: in zichzelf”

Erich Fromm Duits-Amerikaans Filosoof