fbpx
X
Wanneer ben je seksverslaafd?

Wanneer ben je seksverslaafd? En hoe kan je stoppen?

Er wordt al snel over een seksverslaving gesproken, terwijl iedereen wel seksuele verlangens ervaart. Maar wanneer ben je seksverslaafd? Over een seksverslaving wordt gesproken wanneer je dwangmatig gefocust bent op seks. Hierbij zijn er verschillende uitingsvormen zoals het bekijken van internetporno of films, telefoonseks en prostitutie bezoek. Daarnaast lopen de seksuele verlangens van normaal tot extreem en speelt het zich af op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Daarnaast zorgt de verslaving voor een schaamte- en schuldgevoel. Daardoor is het lastig om erover te praten. Wanneer ben je seksverslaafd? En hoe kan je stoppen? Dat kun je lezen in deze blog! Verslavingscoach Twente biedt de juiste hulp bij seksverslaving. Heb je vragen? Neem contact op.

Ben ik seksverslaafd?

Wellicht zit jij wel met de vraag: ben ik seksverslaafd? Of vraag jij je af wanneer ben je seksverslaafd? Bij een seksverslaving heerst er een dwangmatige behoefte aan het hebben of kijken van seks. Deze wordt naarmate de seksverslaving aanwezig is alleen maar groter. Wanneer de seksverslaving te groot wordt, dan heeft dat grote gevolgen. Want jou werk, gezinsleven en eigen zelfbeeld gaan eronder lijden. Vraag jij jezelf af ben ik seksverslaafd? Of zit jij met de vraag: wanneer ben je seksverslaafd? Verslavingscoach Twente kan daarbij helpen! In onze andere blog, wat is een seksverslaving, gaan wij ook dieper in op de kenmerken en symptomen van een seksverslaving. De vraag, wanneer ben ik seksverslaafd, kan ook door middel van de genoemde kenmerken en symptomen beantwoord worden. Zit jij met de vraag, ben ik seksverslaafd, en wil je daar graag over praten? Neem dan contact met ons op!

Ben ik seksverslaafd?
Hulp bij seksverslaving

Hulp bij seksverslaving? Verslavingscoach Twente helpt jou!

Herken jij jezelf in de genoemde kenmerken en symptomen? Of denk jij dat je seksverslaafd bent? Neem dan contact op via ons telefoonnummer, emailadres of de live chat op onze website. Onze specialisten helpen jou graag verder! Hulp bij seksverslaving is echt nodig, want stoppen doe je niet alleen maar gebeurt samen met ons. Ook voor jou is er een mogelijkheid om jouw leven weer op te pakken zonder seksverslaving. Daar lijkt het op dit moment misschien niet op, maar met de hulp van een specialist en een voor jou uitgestippelde traject kun jij jouw leven weer oppakken. Daarnaast kan ook jouw familie worden betrokken in het gehele traject, dankzij het naastenprogramma. Want wanneer iemand verslaafd is, dan heeft dit effect op het gehele gezin. Stoppen met een verslaving doe je dus niet alleen, maar dat doe je samen!